MENU +

Bedrijfsvisie

Bedrijfsvisie WiCreateTransparante communicatie en een professionele service zijn naar mijn mening de bouwstenen van een hoge klanttevredenheid en dus ook van een lange termijn commitment. Lange termijn commitment zorgt voor een stabiele en gezonde financiële situatie met continuïteit van het bedrijf als gevolg. Met andere woorden, we hebben elkaar nodig voor een duurzaam resultaat.

Transparante communicatie

Het doel van transparante communicatie is om te voorkomen dat men voor verrassingen komt te staan. Elkaar kunnen vertrouwen is ook bij een zakelijke relatie erg belangrijk. Dit vormt, naast de professionaliteit, de basis om in de toekomst zaken met elkaar te blijven doen. U kunt vertrouwen op een open en duidelijke manier van communiceren en op onpartijdig advies.

Professionele service

Ik sta garant voor een goede afhandeling van al mijn diensten. De lat wordt bij elk project weer hoog gelegd, waardoor kwaliteit gewaarborgd blijft. Verder vindt er een intakegesprek plaats, voorafgaand aan de eventuele afname van een dienst. Bij dit gesprek maken we nader kennis met elkaar en zullen de wensen en doelen worden besproken. Naar aanleiding van dit gesprek zal de verdere voortzetting worden bepaald.