MENU +

IT Consultant

IT consultantAls IT consultant kan ik u adviseren en/of ondersteunen op het gebied van:

De mogelijkheden van websites nemen alsmaar toe en daar kan men de hulp van een IT consultant soms goed bij gebruiken. Mijn specialisatie is met name gericht op de MKB en heeft betrekking op zowel de retail-/detailhandel als de groothandel.

Intakegesprek

Alvorens u beslist om gebruik te maken van mijn diensten als IT consultant, vindt er een intakegesprek plaats. Hiervoor breng ik eenmalig € 95,- (excl. BTW en reiskosten) in rekening. Bij acceptatie van mijn diensten, zullen deze kosten echter weer in mindering worden gebracht op het totaal.

Tijdsduur van een opdracht

De duur van mijn diensten zijn afhankelijk van de wensen van de klant en zal in overleg worden bepaald. Het kan een eenmalig advies betreffen, maar meerdere bezoeken of ondersteuning tijdens een groter project behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Tarief  IT consultant

Als vergoeding voor mijn werkzaamheden als IT consultant, hanteer ik een uurtarief van € 75,- excl. BTW. Voor de reiskosten wordt € 0,65 per kilometer in rekening gebracht, volgens de snelste route berekend met de ANWB routeplanner, zowel voor de heen- als de terugreis.

Offerte IT consultant aanvragen

Heeft u na het doornemen van deze website nog vragen over mijn diensten als IT consultant of wilt u een offerte aanvragen? Ik verneem het graag van u. U kunt contact opnemen via de contactpagina.