MENU +

IT Consultant – Websites

Het doel van een website

IT Consultant WebsitesEen website is de digitale vertegenwoordiging van uw bedrijf. Het is uw visitekaart voor een ieder die via internet uw bedrijf ‘bezoekt’. Het doel van een website is daarom om op een overzichtelijke, professionele en wervende manier mensen online inzicht te geven van uw producten en/of diensten. De uitstraling van de website moet daarom kloppen bij uw bedrijf. U wilt toch immers uw markt vergroten, uw klanten van gemak voorzien en een grotere afname van uw aanbod realiseren?

De opzet van uw website

De opzet van een website kan bestaan uit vele variaties. De basis van een website bestaat meestal uit een x-aantal pagina’s met de nodige informatie en een contactformulier, maar daaraan kan een scala aan mogelijkheden worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan de welbekende webshop met inlogfunctie en betaalmogelijkheden, de hoeveelheid aan sociale media heden ten dage en het gemak om dit te koppelen aan uw site. Verder zijn er nog forums, blogs, agenda’s of zelfs hele webapplicaties.

Kortom, de mogelijkheden zijn talrijk, maar welke opzet past het best binnen de wensen van uw bedrijf en het beschikbare budget? Laat staan welk design?

De vindbaarheid van uw website

Naast de opzet van uw website, dient u ook te denken aan de vindbaarheid. De technische structuur van een website moet zoekmachine vriendelijk (van deze tijd) zijn, maar ook bij de teksten en de opmaak daarvan moet worden nagedacht over zoekmachine optimalisatie (SEO). U kunt een geweldige website hebben, maar scoort hij ook met de juiste trefwoorden goed in de zoekresultaten?

Wat kan WiCreate voor u betekenen?

Over websites wordt vaak makkelijk gedacht. Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit onze maatschappij, maar er komt altijd meer bij kijken dan men in eerste instantie voor ogen heeft. Daarbij bevindt het zich op een markt die continu in beweging is. Nieuwe ontwikkelingen zijn aan de orde van de dag.

Als website IT consultant kan ik u helpen om uw wensen en de mogelijkheden helder in kaart te brengen. Daarbij worden uw wensen en mijn adviezen samengesmolten tot de uiteindelijke opzet voor de (nieuwe) website. Vervolgens kan ik voor u bemiddelen bij het contact met de webdesigner en het aanspreekpunt blijven om het project in goede banen te leiden.

WiCreate werkt veelvuldig samen met Rockcode Media en IT Development Corporation, waardoor alle middelen binnen handbereik zijn om ook het volledige traject voor u uit te voeren.

Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van mijn diensten als tekstschrijver om de content van uw website te schrijven. Hierdoor kunt u stap 1 tot en met de oplevering van uw website, volledig aan WiCreate overlaten.