MENU +
Terug

Tekstcontrole abonnement

Waarom een tekstcontrole abonnement?

TekstcontroleRegelmatig kom ik taalkundige fouten tegen wanneer ik zakelijke teksten doorlees. Dat is zonde, want teksten bepalen in grote mate de uitstraling van uw bedrijf. U wilt met schrijffouten geen onnodige afbreuk doen aan uw professionaliteit.

De praktijk wijst echter uit dat veel mensen moeite hebben met de Nederlandse grammatica en spelling. Logisch, want het is een taal met veel regels en vervolgens weer veel uitzonderingen op die regels.

Om die reden heb ik het tekstcontrole abonnement in het leven geroepen. Hiermee bied ik laagdrempelige, taalkundige ondersteuning, ook voor het controleren van korte teksten (berichten) zoals tweets. Hierdoor heeft u extra controle op uw zakelijke teksten en correspondentie en kunt u met een gerust hart doorgaan met het uitvoeren van uw expertise.

Wat houdt het abonnement in?

Met het tekstcontrole abonnement worden uw teksten gecontroleerd op:

 • grammatica
 • spelling
 • interpunctie
 • zinsbouw

Teksten die gecontroleerd kunnen worden, zijn bijvoorbeeld brieven, mailings, blogposts, webteksten, tweets, e-mails, brochures of welke vorm van communicatie met geschreven woorden dan ook.

De teksten kunnen worden gemaild, waarna de controle in Word plaatsvindt. De wijzigingen worden in het document bijgehouden, waardoor u achteraf inzicht heeft in wat er is gewijzigd.

Tekstcontrole op tweets kan naar wens zowel voor als na plaatsing plaatsvinden.

Voordelen tekstcontrole abonnement

Door het tekstcontrole abonnement wordt het inschakelen van hulp veel laagdrempeliger. Bij tekstcontrole wordt normaal gesproken een tarief per woord berekend, met een minimumbedrag van € 20,- of € 30,-. Door het minimumbedrag wordt het lastig om korte teksten te laten controleren, omdat de prijs dan verhoudingsgewijs al snel oploopt. Zeker als u zekerheid wilt hebben dat uw tweets foutloos zijn geschreven.

Daarnaast hoeft u zich niet bezwaard te voelen om mijn hulp in te roepen, ook voor kleine controles. U heeft immers een abonnement afgesloten en dat hoort bij de service.

Doordat wij een vaste overeenkomst aangaan, kan ik u aanzienlijke korting geven op de woordprijs (standaard is de woordprijs voor tekstcontrole € 0,05 excl. BTW). Dat maakt het laten uitvoeren van tekstcontroles een stuk aantrekkelijker.

De voordelen van een tekstcontrole abonnement kort samengevat:

 • U ontvangt flinke korting op de reguliere prijs voor tekstcontrole, oplopend tot wel 40%.
 • U hoeft geen minimumbedrag te betalen, waardoor u ook korte teksten en berichten zoals tweets eenvoudig kunt laten controleren.
 • De service is laagdrempelig, waardoor u zich nooit bezwaard hoeft te voelen om mij te benaderen.
 • Het abonnement wordt niet stilzwijgend verlengd, maar u ontvangt een bericht met de vraag of u het tekstcontrole abonnement wilt verlengen.

De tekstcontrole abonnementen

Voor tekstcontrole kunt u kiezen uit de volgende abonnementen:

 • 1.000 woorden — € 50,- € 35,- excl. BTW p/m (30% korting)
 • 2.000 woorden — € 100,- € 65,- excl. BTW p/m (35% korting)
 • 3.000 woorden — € 150,- € 90,- excl. BTW p/m (40% korting)

Het tekstcontrole abonnement is een abonnement voor 1 jaar, waarbij u per maand een vast bedrag betaalt voor tekstcontroles. U ontvangt 2 maanden voor afloop van het abonnement een bericht om u hiervan op de hoogte te stellen en met de vraag of u het abonnement (weer) voor 1 jaar wilt verlengen.

Met het abonnement kunt u maandelijks tekstcontroles laten uitvoeren op het voor dat abonnement van toepassing zijnde aantal woorden.

Tekstcontrole aanvragen

Wilt u meer weten over tekstcontrole of wilt u een tekstcontrole abonnement aanvragen? Neem dan contact met mij op.

Reacties zijn gesloten.