MENU +

Tekstschrijver

TekstschrijverAls tekstschrijver kan ik de juiste toon en inhoud aan een stuk tekst meegeven. Daarnaast is het schrijven van teksten een creatieve en tijdrovende aangelegenheid. Heeft u meer verstand van andere zaken of heeft u simpelweg de tijd er niet voor? Laat het schrijven van uw teksten dan aan WiCreate over.

Als tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in:

Naast de specialisaties, kunt u WiCreate ook benaderen voor de tekstcontrole van uw bestaande teksten, het schrijven van brieven en mailings, het opstellen van begeleidende documentatie en wervende brochures en voor het vervaardigen van persberichten.

Tarief tekstschrijver

Als vergoeding voor mijn diensten als tekstschrijver, hanteer ik een uurtarief van € 75,- excl. BTW. Aangezien de meeste werkzaamheden als tekstschrijver op afstand kunnen worden verricht, is er in de praktijk nauwelijks sprake van reiskostenvergoeding. Indien zich een situatie voordoet waarbij dit toch van toepassing is, dan wordt hiervoor € 0,65 per kilometer in rekening gebracht. Dit gebeurt volgens de snelste route berekend met de ANWB routeplanner, zowel voor de heen- als de terugreis.

Offerte tekstschrijver aanvragen

Heeft u na het doornemen van deze website nog vragen over mijn diensten als tekstschrijver of wilt u een offerte aanvragen? Ik verneem het graag van u. Via de contactpagina kunt u contact met mij opnemen.