MENU +

Vertaler Nederlands – Engels

Vertaler Nederlands - EngelsDe Engelse taal is in onze maatschappij niet meer weg te denken. Als klein land hebben wij onderscheid kunnen maken door het aanleren van “vreemde” talen en daardoor onze horizon weten te verbreden. Door het beheersen van de Engelse taal is het makkelijker communiceren in een multiculturele samenleving en wordt ook de internationale zakenmarkt veel toegankelijker.

Met het internet is de drempel van het over-de-grens-zakendoen een stuk kleiner geworden. Het internet is een internationaal medium en dat zorgt dat uw website voor heel de wereld bereikbaar is. Steeds meer bedrijven bieden daarom hun diensten en/of producten in meerdere talen aan. Daarvan is het Engels nog steeds wereldtaal nummer één.

Vertalingen voor internationale ambities

Heeft u de ambitie om met uw bedrijf de internationale markt te betreden of bent u daar reeds operationeel? WiCreate helpt u als vertaler Nederlands – Engels en Engels – Nederlands graag met uw vertalingen.

Naast het schrijven van Nederlandse webteksten, kunnen teksten tevens in het Engels worden aangeleverd. Dit kan zowel een vertaling als een direct in het Engels geschreven tekst zijn. Uiteraard kunt u WiCreate ook benaderen voor het schrijven van Engelse brieven, mailings, brochures en overige zaken. Hierbij heeft u de keuze uit zowel Amerikaans-Engels als UK-Engels.

Woordtarief vertaler Engels

Voor mijn diensten als vertaler, hanteer ik een woordtarief van € 0,14 excl. BTW. Dit is zowel voor vertalingen vanuit als naar het Engels.

Voor het direct in het Engels schrijven van diverse teksten, hanteer ik mijn tarief als tekstschrijver.

Waarom WiCreate voor uw Engelse vertalingen?

Met WiCreate kiest u voor iemand met een grote liefde voor de Engelse taal. U kiest voor een perfectionist die van Nederlandse teksten een goedlopend Engels verhaal maakt. Geen letterlijke vertalingen, maar duidelijke taal. Daarbij wordt, als extra service, gratis een tekstcontrole uitgevoerd op de te vertalen Nederlandse teksten.

Offerte vertaling aanvragen

Heeft u na het doornemen van deze website nog vragen over mijn diensten als vertaler Engels of wilt u een offerte aanvragen? Ik verneem het graag van u. U kunt contact opnemen via de contactpagina.